Ben jij een enthousiaste witgoed monteur, heb jij technisch inzicht en 2 rechterhanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Asogem Nederland zoekt witgoed monteur voor o.a. het merk Beko.

De vacature
Ter uitbreiding van ons serviceteam, zijn wij op zoek naar een vakman met ervaring. Als monteur spoor je bij de klanten thuis storingen op aan onze witgoedapparaten. Je verhelpt foutmeldingen, doet reparaties, adviseert de klant en gaat pas de deur uit als alles naar behoren werkt. Je verwerkt je servicebezoeken in een speciaal ontwikkelde app op je smartphone.

 

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen?

– Je hebt aantoonbare ervaring met het repareren van wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers en diverse inbouwapparatuur
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B
– Je bent enthousiast en de klant staat voor jou altijd op nummer 1
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
– Je bent representatief en kan goed met mensen omgaan

 

Wat we je bieden:
– Een fulltime baan in een plezierige werkomgeving
– Snel een vaste aanstelling bij goed functioneren
– Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, onkostenvergoeding en 28 vakantiedagen
– Een afwisselende functie in samenwerking met onze service binnendienst
– Je eigen, goed geoutilleerde service-wagen
– Smartphone van het bedrijf , ook om je werkbonnen af te werken
– Een gezellig en nauw samenwerkend team en leuke bedrijfsuitjes

 

 

 

Over Asogem
Asogem Nederland is de grootste onafhankelijke importeur van huishoudelijke apparaten van de merken Beko, Grundig, Leisure, Bionaire en Dreamland. Asogem Nederland is onderdeel van Asogem NV in België, een familiebedrijf dat in 1958 is opgericht. Ons kantoor is gevestigd in Zoetermeer, waar wij 28 collega’s tellen.

Het bieden van service staat bij Asogem hoog in het vaandel. Asogem verzorgt de aftersales en service voor Beko. We hebben een eigen technische dienst met gecertificeerde monteurs verspreid door het hele land. Daarnaast bevindt de klantenservice zich ook in-house wat het maken van een service afspraak snel en gemakkelijk maakt. De afspraak met de monteur wordt direct telefonisch ingepland.

Bij Asogem werken betekent: werken binnen een hecht team dat bestaat uit; monteurs, medewerkers technische dienst, medewerkers binnendienst, marketeers, accountmanagers en administratieve toppers.

Je komt terecht in een warm en persoonlijk bad, waarbij je een belangrijke schakel bent voor de service naar onze klanten. Jaarlijks organiseren we leuke uitjes waarbij je jouw collega’s pas écht leert kennen.

 

Het merk Beko
Beko is het internationale merk voor huishoudelijke apparatuur van de Arçelik Group. Beko is opgericht in 1955 en vanaf dat moment staat maar één gedachte centraal bij Beko: consumenten voorzien in hun dagelijkse behoeften. Beko maakt inmiddels deel uit van het dagelijkse leven van meer dan 280 miljoen consumenten in meer dan 130 landen ter wereld.
Beko is Europa’s nummer twee in vrijstaand witgoed met betrekking tot totale verkopen. Vandaag de dag wordt iedere twee seconden ergens ter wereld een Beko merkproduct verkocht. Hiermee zijn we één van de snelst groeiende witgoedmerken op dit moment. Met 20 fabrieken in 8 verschillende landen. Turkije, Rusland, Roemenië, Pakistan, India, Thailand, China en Zuid-Afrika is Beko niet alleen actief in vrijstaand witgoed, maar ook in alle productcategorieën voor inbouw apparatuur. Koken, koelen en vaatwassen. Daarnaast bieden we ook producten aan in het SDA segment.

 

 

 

 

BEKO & FC BARCELONA
Beko is de trotse partner van de voetbalclub FC Barcelona. Door dit wereldwijde samenwerkingsverband laat Beko zien de officiële partner van team spirit te zijn. Niet alleen thuis, maar ook op het veld. We zijn de partner van vriendschap, loyaliteit en vertrouwen. We zijn de partner van vallen en opstaan. Deze waarden vind je niet alleen in het dagelijkse leven, maar ook op het voetbalveld. Dit is waarom wij inmiddels al vier jaar de officiële partner zijn van één van de beste teams van de wereld, FC Barcelona!

Enthousiast geworden?

Join our team!

Eerst nog een vraag over deze vacature? Hiervoor kun je mailen naar [email protected] of bellen naar 079-3637310.

    Solliciteer hier


    [confirm_email confirm_email id:email_alt class:form-control placeholder ""]