Voor het tweede jaar op rij kunnen we u als partner jammer genoeg niet ontvangen ter gelegenheid van onze jaarlijkse Trade Show. Maar dat wil niet zeggen dat u onze nieuwste innovaties en productlanceringen moet missen. Speciaal voor u verzamelden we alle informatie over onze nieuwigheden op één overzichtelijk platform: van de Super Sport Zomer actie tot een virtuele showroom. En uiteraard staan we daarnaast zoals altijd tot uw dienst voor aanvullende vragen.

Bezoek onze virtuele showroom

Onze producten van dichtbij bekijken? Speciaal voor de gelegenheid bouwden we een virtuele showroom. U ontdekt er al onze nieuwste apparaten en features. Bovendien kunt u elk product aanklikken voor meer informatie in de vorm van technische fiches en productvideo’s.

Super Sportzomer

Al onze winnaars op een rijtje!
Van 1 mei t/m 30 juni 2021 geven we een zeer aantrekkelijk inkoopvoordeel op de winnaars van Beko. In elke productcategorie zijn de meest succesvolle apparaten geselecteerd om deze sportzomer mee te scoren. Ontdek ons aanbod nu: klik op de afbeelding of deze link om de folder te downloaden.

Neem contact met ons op

Meer weten? Neem contact op met
uw accountmanager en we helpen u zo snel mogelijk verder.