Bedankt voor de aankoop van jouw Beko apparaat.

Registreer jouw apparaat hier en ontvang 5 jaar garantie op jouw Beko Selective Line product!

Persoonlijke gegevens


**Dit e-mail adres zal gebruikt worden voor het versturen van het garantiecertificaat. De e-mail niet ontvangen? Kijk dan eerst bij de ongewenste e-mails of spam folder.

Aankoopgegevens


Elke Beko afzuigkap heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko koelkast heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko kookplaat heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko oven heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko vaatwasser heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko was-droogcombinatie heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.


Elke Beko wasdroger heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.

Elke Beko wasmachine heeft een uniek serienummer. Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het apparaat, is 10-cijferig en begint met een 1. Het serienummer wordt aangeduid met S/N.

SL#