TIJDELIJK GRATIS SALVINELLI 24-DELIGE BESTEKSET CADEAU BIJ JOUW BEKO VAATWASSER

Koop in de periode van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018 één van de Beko vaatwassers en ontvang tijdelijk een gratis Salvinelli 24-delige bestekset cadeau. Vul het online registratieformulier uiterlijk 8 juli 2018 in.

Bestekset

SALVINELLI 24-DELIGE BESTEKSET

De productplus bestaat uit een 24-delige bestekset van het merk Salvinelli, model Style. Deze bestaat uit 6 messen, 6 vorken, 6 lepels en 6 theelepels.

Promotiemodellen

DFN26220W2

 • Vrijstaande vaatwasser
 • Wit – 14 couverts
 • Energieklasse: A++
 • Startuitstel: 0,30 – 24u
 • Geluidsniveau: 46 dBA
 • AquaIntense (extra sproeiarm)
 • Met extra besteklade

Adviesprijs: €349,95

DFN26220X2

 • Vaatwasser vrijstaand
 • RVS – 14 couverts
 • Energieklasse: A++
 • Startuitstel: 0,30 – 24u
 • Geluidsniveau: 46 dBA
 • AquaIntense (extra sproeiarm)
 • Met extra besteklade

Adviesprijs: €369,95

Bestekset

Beste koop

De Beko vrijstaande vaatwasser is vorig jaar uitgeroepen tot Beste Koop via de Consumentenbond. Onlangs is dit model vaatwasser vernieuwd en heeft deze nog betere specificaties gekregen. Dit model heeft minder waterverbruik, beschikt over AquaIntense en heeft ruimte voor 14 couverts. Daarnaast beschikt deze vaatwasser over een bestekmand én een besteklade bovenin. De vaatwasser is beschikbaar in het wit (DFN26220W2) en in RVS (DFN26220X2). Wij geven tijdelijk een gratis 24-delige bestekset weg bij aanschaf van dit promotiemodel.

Features

Snijden, bakken, mixen, timen.. Meestal kom je in de keuken handen te kort en dan moet je erna ook nog aan de afwas beginnen. Hoe overheerlijk die lasagne ook was, de opgedroogde resten achteraf uit de schotel schrobben is geen fijn klusje. Gelukkig zijn de vaatwassers van Beko uitgerust met allerlei slimme functies die jou dat harde werk besparen. Overweeg je het kopen van een vaatwasser van Beko? We helpen je heel graag op weg.

Bestekset

Bestekmand & besteklade

De Beko vaatwassers beschikken over een zijlings glijdende bestekmand die je flexibel kunt indelen. Naast de bestekmand beschikken de Beko vaatwassers over een extra besteklade bovenin de vaatwasser. Genoeg ruimte dus om je vaat zo flexibel mogelijk in te delen.

Bestekset

AquaIntense

De Beko AquaIntense technologie bevat een extra sproeiarm in de vaatwasser. Door de 180° roterende arm en 360° roterende kop in de onderste korf zijn de prestaties in dat gedeelte tot vijf keer beter. De hogere waterdruk geeft een perfect schoon resultaat, zelfs bij zwaar vervuild servies, zoals bijv. je opgedroogde resten gehakt in de lasagneschotel. Je hoeft ook niets op voorhand af te spoelen. Zet je vuile vaat gewoon in de onderste korf.

Bestekset

SteamGloss

De Beko SteamGloss technologie geeft je de mogelijkheid om de vaat te drogen zonder verlies van glans. De glazen zullen 23% meer glanzen met behulp van deze stoom technologie. LGA testresultaten bewijzen een goede en vlekvrije glanzende droging. 23% betere resultaten voor glaswerk en 30% verbetering voor bepaalde porseleinen. En met de actieve ventilator in deze vaatwasser is de vaat ook weer snel droog.

BLDC-motor

Stil en krachtig met 10 jaar garantie

Startuitstel (u)

0.30 – 24u

6 programma’s

InnerClean, Automatisch programma, Eco programma, Intensief programma, Quick&Dry, Mini programma 30 minuten

DOE MEE IN 3 STAPPEN

Bestekset

Doe een aankoop tijdens de actieperiode

Koop een geselecteerd Beko promotiemodel vaatwasser in de periode van 1 april 2018 t/m 30 juni 2018 bij één van de deelnemende retailers en ontvang tijdelijk een gratis Salvinelli 24-delige bestekset cadeau.

Bestekset

Vraag je gratis bestekset aan

Vul het online registratieformulier in via mybeko.nl/bestekset en upload de aankoopbon uiterlijk 8 juli 2018.

Bestekset

Validatie

We verwerken je online registratie. Het duurt in de regel 6 tot 8 weken tot je de product plus thuis kunt verwachten.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over deze actie? We helpen je graag.

Stuur een e-mail naar beko@buspro.nl als je vragen hebt over reeds ingediende aanvragen.
Heb je een algemene vraag? Stuur dan een e-mail naar verkoop@asogem.nl of stel je vraag via Facebook.

REGISTREER JOUW PRODUCT HIER

Heb je jouw Beko vaatwasser al gekocht? Dan kun je hier jouw bestekset aanvragen.

ACTIEVOORWAARDEN

Bekijk de algemene voorwaarden hier